Image
juuret opt
Kahvi ja pulla

Ravintola Čaiju

Ravintola Čaiju tarjoilee maittavaa lounasta Inarin keskustassa

Ravintola Čaiju on avoinna arkisin, maanantaista perjantaihin klo 10-16.

 

Muina aikoina ja viikonloppuisin ravintola on avoinna sopimuksen mukaan sekä konserttien ja tapahtumien aikana. Lounas on tarjolla klo 11-15.

Saamelaiskulttuurikeskuksen kohtaamispaikka on viihtyisä ravintola Čaiju, joka on saanut nimensä koltansaamenkielen teetä tarkoittavasta sanasta.

Ravintola Čaijussa on päivittäin tarjolla laadukasta luomukahvia ja monipuolinen luomuteevalikoima.  Tarjolla monenlaisia itse tehtyjä leivonnaisia, suolaista purtavaa sekä maittava lounas. Valikoimasta löydät myös erikoiskahveja ja juomasekoituksia, kuten pakuri- ja chailatte. Čaijusta löytyy Inarissa käsintehdyt yrttisuklaapatukat, jotka voi sekoittaa kahvin tai kaakaon sekaan. Lisäksi myynnissä on väinönputkesta ja villiruususta tehdyt konvehdit, aamu- ja iltatee Lapin yrteistä, sekä makusteluun hillotorni jossa väinönputki-, villiruusu- ja voikukkahillot.

Myös kun kaipaat perinteisiä pullakahveja, paikka on ehdottomasti Čaiju, koska leivomme tuoreet pullat ja munkit joka päivä!  

juuret opt
2023 09 01
Čaijun lounas tarjoillaan arkisin klo 11-15, loistopaikalla Inarin keskustassa!

Čaiju tarjoaa maittavan lounaan arkipäivisin kello 11-15. Lounas sisältää runsaan salaattipöydät, pääruoan, leivän ja voin/levitteen sekä kahvin tai teen jälkiruoaksi. Keskeinen sijainti keskellä Inarin kylää tarjoaa näppärän lounaspaikan kiireeseen tai kiireettömään päivään.  

Tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja järjestettävän tilaisuuden mukaan, menu suunnitellaan tilaisuuden luonnetta silmällä pitäen ja räätälöidään vastamaan asiakkaan toiveita. Arvostamme luontoa, joten sesonkien seuraaminen, paikallisuus ja luontoystävälliset valinnat ovat keittiömme lähtökohtana. Otamme aina pyydettäessä huomioon myös erityisruokavaliot.

Tarjoilut voidaan toteuttaa ravintolassa, kokoustiloissa tai Sajoksen aulassa. Ravintolan tiloissa voi järjestää myös häitä, muita perhejuhlia sekä illanviettoja.

Pyydä tarjous omaan tilaisuuteen!

Lounasbuffet ryhmille tilauksesta. Tilausruoissa ryhmän minimikoko 10 henkilöä.

Ravintolassa on 50 asiakaspaikka. Tilaisuuksissa ruokailutiloina voidaan käyttää myös ravintolan vieressä olevaa monitoimisalia sekä muita saamelaiskulttuurikeskuksen kokoustiloja.

Tervetuloa Čaijuun!

juuret opt
Čaiju tilaukset ja varaukset

Tilaukset/varaukset:
Sajos
040 588 4062
caiju@samediggi.fi

Mantelikala perunamuusi Taytetyt paprikat G L 2