0ac48cfc1c71c3d37e7616b76f3e8d8c
porot

Maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela

Mela vakuuttaa viljelijät, kalastajat, poronhoitajat ja apurahansaajat

Mela eli Maatalousyrittäjien eläkelaitos hoitaa maaseudun yrittäjien sekä apurahansaajien sosiaaliturvaa kattavasti ja tehokkaasti. Mela tarjoaa viljelijöille, kalastajille, poronhoitajille ja metsänomistajille sekä apurahansaajille monipuolista turvaa eri elämäntilanteisiin.

Huolehdimme asiakkaidemme lakisääteisistä työeläke- ja työtapaturmavakuutuksista. Hoidamme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutusta, ryhmähenkivakuutusta, luopumistukea, Mela-sairauspäivärahaa, maatalouslomitusta ja annamme työturvallisuusopastusta.

Toiminta-ajatuksenamme on parantaa maaseudun yrittäjien sekä apurahansaajien hyvinvointia elämän eri vaiheissa tarjoamalla kattavaa sosiaaliturvaa ja palvelua asiantuntevasti ja asiakasläheisesti. Asiakkaitamme palvelee 45 Mela-asiamiestä ympäri Suomen. Pääkonttorin 160 toimihenkilöä auttavat asiakkaitamme puhelimitse ja asioitaan voi hoitaa myös sähköisesti.


Yhteystiedot:
Inga-Briitta Magga
Puh. 029-4352664
inga-briitta.magga@mela.fi

Alueeseen kuluvat: Enontekiö, Inari, Kittilä, Kolari, Muonio, Sodankylä, Utsjoki, Kemijärvi, Pelkosenniemi, Salla, Savukoski.

Mela-asiamiehen kanssa voi hoitaa kaikkiin Mela-turvaan liittyviä asioita joko puhelimitse tai varaamalla henkilökohtaisen vastaanottoajan asiamiehelle. Palvelu on maksutonta.

Melan pääkonttorin yhteystiedot:
Maatalousyrittäjien eläkelaitos
PL 16, 02101 ESPOO
Käyntiosoite: Revontulenpuisto 2, Espoo
Vaihde: 029 435 11
Asiakaspalvelu: 029 435 2650