Kahvila Čaiju

Kahvila Čaiju tarjoilee maittavaa lounasta Inarin keskustassa

Kahvila Čaiju on avoinna arkisin, maanantaista perjantaihin klo 9-15. Muina aikoina ja viikonloppuisin ravintola on avoinna sopimuksen mukaan sekä konserttien ja tapahtumien aikana. Lounas on tarjolla klo 11-14.

Saamelaiskulttuurikeskuksen kohtaamispaikka on viihtyisä kahvila Čaiju, joka on saanut nimensä koltansaamenkielen teetä tarkoittavasta sanasta.

Kahvila Čaijussa on päivittäin tarjolla laadukasta luomukahvia ja monipuolinen luomuteevalikoima.  Tarjolla monenlaisia itse tehtyjä leivonnaisia, suolaista purtavaa sekä maittava lounas. Valikoimasta löydät myös erikoiskahveja ja juomasekoituksia, kuten pakuri- ja chailatte. Čaijusta löytyy myös Suomessa valmistettuja raakasuklaaherkkuja Foodinilta.

Myös kun kaipaat perinteisiä pullakahveja, paikka on ehdottomasti Čaiju, koska leivomme tuoreet pullat joka päivä!  

IMG 4EBF0DD03232 1

Čaijussa on päivittäin tarjolla tuoreita leivonnaisia.

 

Čaiju tarjoaa maittavan lounaan arkipäivisin kello 11-14. Lounas sisältää runsaan salaattipöydät, pääruoan, leivän ja voin/levitteen sekä kahvin tai teen jälkiruoaksi. Keskeinen sijainti keskellä Inarin kylää tarjoaa näppärän lounaspaikan kiireeseen tai kiireettömään päivään.  

 

IMG DAF1CC46666F 1

Čaijun lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14, loistopaikalla Inarin keskustassa!

 

Tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja järjestettävän tilaisuuden mukaan, menu suunnitellaan tilaisuuden luonnetta silmällä pitäen ja räätälöidään vastamaan asiakkaan toiveita. Arvostamme luontoa, joten sesonkien seuraaminen, paikallisuus ja luontoystävälliset valinnat ovat keittiömme lähtökohtana. Otamme aina pyydettäessä huomioon myös erityisruokavaliot.

Tarjoilut voidaan toteuttaa ravintolassa, kokoustiloissa tai Sajoksen aulassa. Kahvilan tiloissa voi järjestää myös häitä, muita perhejuhlia sekä illanviettoja.

Pyydä tarjous omaan tilaisuuteen!

 caiju kyltti aulassa

Lounasbuffet ryhmille tilauksesta. Tilausruoissa ryhmän minimikoko 10 henkilöä.

Ravintolassa on 50 asiakaspaikka. Tilaisuuksissa ruokailutiloina voidaan käyttää myös ravintolan vieressä olevaa monitoimisalia sekä muita saamelaiskulttuurikeskuksen kokoustiloja.

Tervetuloa Čaijuun!

Kahvila Čaiju

Tilaukset/varaukset:
Sajos
040 588 4062
caiju@samediggi.fi