0ac48cfc1c71c3d37e7616b76f3e8d8c
juuret opt
48239660071 e7f0ae1d6a o

Parlamenttisali Solju

Parlamenttisali Solju on arvokkaasti sisustettu kokoustila. Parlamenttisalissa on mm. langaton konferenssijärjestelmä ja kiinteä tulkkausmahdollisuus neljälle kielelle. Salin nimi Solju on pohjoissaamea ja tarkoittaa riskua, perinteistä saamelaista rintakorua.

Kapasiteetti ja tilavuus:
- 60 henkilölle (sali perusmuodossaan): 23 paikkaa pyöreässä parlamenttipöydässä ja 12 paikkaa "virkamiesten" pöydissä eli kuudessa luokkamallisessa pöydässä sekä 25 paikkaa yleisörivillä eli teatterimuodossa (=ilman pöytää olevissa yleisötuoleissa). Katso pohjapiirros sivun alaosassa.

Salin pyöreää pöytäryhmää ei voi muunnella eri muotoihin sen suuren koon vuoksi. Virkamiesten ja yleisön pöytä- ja tuoliryhmiä voidaan muunnella.   

Tilavuus: Parlamenttisalin lattian pinta-ala on 125 m2 ja sali on yli 10 metriä korkea. Sali on ovaalinmuotoinen; halkaisija pisimmässä kohdassa on n. 15 m ja leveimmässä kohdassa n. 10 m. 

Tekniikka ja varusteet:
- Dataprojektori 1280 x 800
- Dokumenttikamera
- Blueray-soitin
- Sähkökäyttöisen valkokankaan koko: 4,88 m x 4,88 m
- Fläppitaulu
- Mikrofonit

Erillistilauksesta/Lisämaksusta:
- Langaton konferenssijärjestelmä (äänitysmahdollisuus)
- Nauhoitus- ja simultaanitulkkausmahdollisuus neljälle kielelle (neljä kiinteää tulkkauskoppia)
- Tulkkauskoppien koot: 3 kpl x 5 m2 ja 1 kpl x 7,5m2
- Näyttelysermit: 1-osainen 10 eur/pvä, 3-osainen: 30 eur/pvä 
- Kokoustarjoilut lue lisää.

Muuta huomioitavaa:
- Parlamenttisalissa on anniskeluoikeudet.
- Parlamenttisaliin on saatavilla ruokailupalveluja etukäteistilauksesta.

 

juuret opt
parlamenttisali pohjapiirros 001
Pohjois-Lapin suurin kongressi- ja tapahtumatalo. Modernilla kokoustekniikalla varustetut tilat jopa 430 hengen tapahtumiin.

Saamelaiskulttuurikeskus Sajos on Pohjois-Lapin suurin kongressi- ja tapahtumatalo. Modernilla kokoustekniikalla ja tietoliikenneyhteyksillä varustetut tilat soveltuvat jopa 430 hengen tapahtumiin. Sajoksen sijainti keskellä Saamenmaata, monipuolisen saamelaiskulttuurin ja ainutlaatuisen luonnon keskellä luo upeat puitteet monenlaisille tapahtumille.

Paikalliset ohjelmapalveluyrittäjät ja kulttuuritoimijat järjestävät Sajoksen kongressi- ja tapahtumaryhmille mieleenjääviä elämyksiä.