Ravintolapalvelut

Kahvila-ravintola Čaiju

Čaijun kanelipullat ovat jo käsite Inarin kylällä. Tarjolla on aina tuoretta, alusta asti meillä leivottua pullaa sekä vastajauhetuista pavuista valmistettua Roberts coffeen keskipaahtoista luomukahvia. Lisäksi tarjolla on valikoima muita luomutuotteita, kuten kuusenkerkkäjauhetta, pakuria, raakasuklaata sekä yrttiteetä. Suosimme luomu- ja lähiruokaa, olemme Suomen pohjoisin Luomua ravintola. 

Kahvila-ravintola Čaiju tuottaa ravintolapalvelut kaikkiin Sajoksessa järjestettäviin kokouksiin ja tapahtumiin. Ravintolan vahvuuksiin kuuluu isompiin ja pienempiin tapahtumiin muuntautuvat tilat, ystävällinen palvelu ja  mahdollisuus vaikuttaa tapahtuman tarjoiluihin. Kun valitset palvelunne meiltä, saatte onnistuneen kokonaisuuden ja ikimuistoisen kohtaamisen saamelaiskulttuurin juurilla.

IMG 4208

Monipuoliset ravintolapalvelut käytettävissäsi

Tarjoilumme uloittuvat pienistä kahvituksista konferensseihin. Meillä voidaan järjestää oman näköisesi juhla syntymäpäivistä, ristiäisistä hääpäivään! Kokoustarjoilut ovat helposti varattavissa ja tarjolla on valmiiksi koottuja kokouspäivän paketteja. 

Tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja järjestettävän tilaisuuden mukaan, menu suunnitellaan tilaisuuden luonnetta silmällä pitäen ja räätälöidään vastamaan asiakkaan toiveita. Arvostamme luontoa, joten sesonkien seuraaminen, paikallisuus ja luontoystävälliset valinnat ovat keittiömme lähtökohtana. Otamme aina pyydettäessä huomioon myös erityisruokavaliot.

Pyydä tarjous illallisista, juhlatilaisuuksista, häistä, syntymäpäiväjuhlista!

caiju dinner

caiju skumppa aula

 

Portaat luomuun

Kahvila-ravintola Čaiju on mukana ammattikeittiölle suunnatussa Portaat luomuun-ohjelmassa. Ohjelman avulla pyritään vaikuttamaan luomutuotteiden tarjonnan sekä luomumarkkinoiden kehittymiseen toimimalla yhteistyössä luomuketjun eri toimijoiden kanssa. Kahvila-ravintolamme on liittynyt mukaan ohjelmaan keväällä 2019.

Seuraa Čaijua myös instagramissa ja facebookissa

 

AUKIOLOAJAT: 

Kahvila Čaiju on avoinna arkisin, maanantaista perjantaihin klo 9-15, suljettu la-su.
Lounas on tarjolla on maanantaista perjantaihin 11-14.

Muina aikoina ravintola on avoinna sopimuksen mukaan sekä konserttien ja tapahtumien aikana. 

Lounasbuffet ryhmille tilauksesta. Tilausruoissa ryhmän minimikoko 10 henkilöä.

Ravintolassa on 50 asiakaspaikka. Tilaisuuksissa ruokailutiloina voidaan käyttää myös ravintolan vieressä olevaa monitoimisalia sekä muita saamelaiskulttuurikeskuksen kokoustiloja.

Tarjoilut kokoukseen mahdollisia klo 8:30-15:30 välisenä aikana, muina aikoina mahdollista vain erikoistilanteessa.

BURESBOAHTIN JA BUORRE BORRÁNLUSTU!

Kahvila Čaiju

Tilaukset/varaukset:
Sajos
040 588 4062
caiju@samediggi.fi