Ravintolapalvelut

Kahvila-ravintola Čaiju

 

Čaijun kanelipullat ovat jo käsite Inarin kylällä. Meillä on tarjolla aina tuoretta, alusta asti meillä leivottua pullaa sekä vastajauhetuista pavuista valmistettua luomukahvia. Lisäksi tarjolla on valikoima muita luomutuotteita, kuten kuusenkerkkäjauhetta, pakuria, raakasuklaata sekä yrttiteetä.

 

Kahvila-ravintola Čaiju tuottaa ravintolapalvelut kaikkiin Sajoksessa järjestettäviin kokouksiin ja tapahtumiin. Ravintolan vahvuuksiin kuuluu isompiin ja pienempiin tapahtumiin muuntaituvat tilat, saat meiltä ystävällistä palvelua ja  mahdollisuus vaikuttaa tapahtuman tarjoiluihin. Kun valitset palvelunne meiltä, saatte onnistuneen kokonaisuuden ja ikimuistoisen kohtaamisen saamelaiskulttuurin juurilla.

Monipuoliset ravintolapalvelut käytettävissäsi

Tarjoilumme uloittuvat pienistä kahvituksista konferensseihin. Meillä voidaan järjestää oman näköisesi juhla syntymäpäivistä, ristiäisistä hääpäivään! Kokoustarjoilut ovat helposti varattavissa ja tarjolla on valmiiksi koottuja kokouspäivän paketteja. 

Tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja järjestettävän tilaisuuden mukaan, menu suunnitellaan tilaisuuden luonnetta silmällä pitäen ja räätälöidään vastamaan asiakkaan toiveita. Arvostamme luontoa, joten sesonkien seuraaminen, paikallisuus ja luontoystävälliset valinnat ovat keittiömme lähtökohtana. Otamme aina pyydettäessä huomioon myös erityisruokavaliot.

Pyydä tarjous illallisista, juhlatilaisuuksista, häistä, syntymäpäiväjuhlista!

Portaat luomuun

Kahvila-ravintola Čaiju on mukana ammattikeittiölle suunnatussa Portaat luomuun-ohjelmassa. Ohjelman avulla pyritään vaikuttamaan luomutuotteiden tarjonnan sekä luomumarkkinoiden kehittymiseen toimimalla yhteistyössä luomuketjun eri toimijoiden kanssa. Kahvila-ravintolamme on liittynyt mukaan ohjelmaan keväällä 2019

 

IMG 8765

AUKIOLOAJAT: 

Kahvila Čaiju on avoinna arkisin, maanantaista perjantaihin klo 9-15, suljettu la-su.

Čaijussa on maanantaista torstaihin salaattibuffet ja lämmin ruoka. Perjantaisin runsas salaattipöytä.

Muina aikoina ravintola on avoinna sopimuksen mukaan sekä konserttien ja tapahtumien aikana. 

Lounasbuffet ryhmille tilauksesta. Tilausruoissa ryhmän minimikoko 10 henkilöä.

Ravintolassa on 50 asiakaspaikka. Tilaisuuksissa ruokailutiloina voidaan käyttää myös ravintolan vieressä olevaa monitoimisalia sekä muita saamelaiskulttuurikeskuksen kokoustiloja.

BURES BOAHTIN JA BUORRE BORRÁNLUSTU!

Kahvila Čaiju

Tilaukset/varaukset:
Sajos
040 588 4062
caiju@samediggi.fi