Kahvila Čaiju

Saamelaiskulttuurikeskuksen kohtaamispaikka on viihtyisä kahvila Čaiju, joka on saanut nimensä koltansaamenkielen teetä tarkoittavasta sanasta.

Kahvila Čaijussa on päivittäin tarjolla laadukasta luomukahvia ja monipuolinen luomuteevalikoima. Čaijusta löytyy myös Suomessa valmistettuja raakasuklaa herkkuja Foodinilta! Tarjolla monenlaisia leivonnaisia ja suolaista purtavaa. Valikoimasta löydät myös erikoisemmatkin joumatoiveet, kuten kuusenkerkkä-, pakuri- ja chailatte.

Kun kaipaat perintesiä pullakahveja, paikka on ehdottomasti Čaiju, koska leivomme tuoreet pullat joka päivä!  

AUKIOLOAJAT:

Avoinna klo 9-15

Tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja järjestettävän tilaisuuden mukaan, menu suunnitellaan tilaisuuden luonnetta silmällä pitäen ja räätälöidään vastamaan asiakkaan toiveita. Arvostamme luontoa, joten sesonkien seuraaminen, paikallisuus ja luontoystävälliset valinnat ovat keittiömme lähtökohtana. Otamme aina pyydettäessä huomioon myös erityisruokavaliot.

Tarjoilut voidaan toteuttaa ravintolassa, kokoustiloissa tai Sajoksen aulassa. Kahvilan tiloissa voi järjestää myös häitä, muita perhejuhlia sekä illanviettoja.

Pyydä tarjous omaan tilaisuuteen!

 

Kahvila Čaiju on avoinna arkisin, maanantaista perjantaihin klo 9-15. Muina aikoina ja viikonloppuisin ravintola on avoinna sopimuksen mukaan sekä konserttien ja tapahtumien aikana. 

Lounasbuffet ryhmille tilauksesta. Tilausruoissa ryhmän minimikoko 10 henkilöä.

Ravintolassa on 50 asiakaspaikka. Tilaisuuksissa ruokailutiloina voidaan käyttää myös ravintolan vieressä olevaa monitoimisalia sekä muita saamelaiskulttuurikeskuksen kokoustiloja.

Tervetuloa Čaijuun!

Kahvila Čaiju

Tilaukset/varaukset:
Sajos
040 588 4062
caiju@samediggi.fi