Staalon kaato 5.10. klo 18

Hannibal & Hot Heros, Jaakko Laitinen, Hilda Länsman, Petri Kautto sekä Rauhatäti - sotureiden aatelia, sävelten kuninkaita sekä kuningattaria. Don`t miss this!

69477523 2249845445141248 1378265257373335552 o

HILDÁ LÄNSMAN on saamelaismusiikin uljain sanansaattaja kansainvälisissä ja kansallisissa piireissä. Hän on tullut tunnetuksi mm Solju- yhtyeen toisena vokalistina.
https://www.oktavuohta.com/hilda

JAAKKO LAITINEN - tuo Väärä Raha- yhtyeen karismaattinen vokalisti, jolta hoituu tangot, balkanit, vino huumori ja ylevä sydämellisyys.

PETRI KAUTTO esittää modernia roots-musiikkia, jota voisi kuvailla ”Outlaw-folkiksi”. Laulaja-kitaristin kolmas albumi ”Country & Northern” ilmestyi maaliskuussa 2019. Pitkään Lontoossa vaikuttanut lauluntekijä kirjoittaa englanniksi ja tarinoissa liikutaan usein rakkauden ja kiertolais-elämän valoissa ja varjoissa. Herkältä vaikuttava susi saattaakin olla lammas suden vaatteissa.

RAUHATÄTI (Hanna Yli-Tepsa) on pitkän linjan räppäri, joka on tehnyt yhteistyötä lukuisten eturivin artistien kanssa ja on julkaissut kaksi omaa levyä. Hanna pitää kiertueella räp-työpajoja lapsille ja nuorille.

HANNIBAL & HOT HEROS- jazzfunkin Suomen kuninkaat Tampereelta. Poliittisesti ja yhteiskunnallisesti valveilla oleva iskujoukko tykittää ja antaa taustatulta koko artistikatraalle koko kiertueen ajan.

Ravintola Čaiju on avoinna klo 17-19, tarjolla suolaisia ja makeita herkkuja. Ravintolassa on A-oikeudet.

Liput 20€