PERUUTETTU -Kari Tapio 15 kesää -laulunäytelmä - PERUUTETTU

TAPAHTUMA ON PERUUTETTU!

 

Kari Tapio 15 kesää -laulunäytelmä valloittaa konserttisaleja eri puolilla Suomea. 

Maanantaina 25.2.2019 klo 19.00 Sajoksen pääsalissa. Liput: 30 euroa. 

15kesaa 655x800px

Lippujen myynti: www.lipputoimisto.fi ja www.ticketmaster.fi sekä Sajoksen infosta maanantai-perjantai klo 9-17. Varatut liput on lunastettava viikkoa ennen konserttia. Lipunmyynti loppuu 25.2.19 klo 18.45.

Sajokseen ja Sajoksen pääsaliin on esteetön pääsy. Henkilökohtainen avustaja pääsee maksutta avustettavan pääsylipulla. Henkilökohtaista avustajaa tarvitsevia asiakkaita pyydetään ilmoittamaan avustajan mukanaolosta lipunoston yhteydessä. Pyörätuoli paikkoja on rajoitetusti ja lipunmyynti paikoille tapahtuu vain Sajoksen infossa.

Esityksessä on 20 min. väliaika. Herkulliset väliaikatarjoilut kahvila Čaijusta.

Rooleissa nähdään tangokuningattaret Marita Taavitsainen ja Tiina Räsänen sekä tangoprinssi Markku Uhlbäck ja Juse Venäläinen

Kari Tapion tunnetuksi tekemät laulut säestää Onnentähti orkesteri. Kari Tapion laulut, esiintymiset tanssipaikoilla ja konserteissa ovat useimmille suomalaisille käyneet tutuiksi vuosien varrella. Mutta mitä tapahtui kulissien takana! Millaista oli Kari Tapion ja hänen vaimonsa Piian arki? Mitä salaisuuksia oli, joista ei puhuttu!

Tämä laulunäytelmä avaa ovia sinne, mihin aikaisemmin ei ole ketään päästetty, Kari Tapion kotiin ja arkipäivään. Värikkäät tapahtumat seuraavat toisiaan.

 ” 15 kesää mä salaa rakastin, mut tunteitani käsitteli hän kuin pakastin. 
   Mä kun melkein rakentamaan aloin lemmenpesää!”